Çkemi te gjithëve, unë jam duke punuar për një projekt historinë e futbollit gjerman të quajtur "Studio Fussball Das" (
www.dasfussballstudio.de). Ne jemi duke krijuar bazat e të dhënave te lira në pothuajse çdo kampionat europian të futbollit profesional. Pra, projekti im personal ISS permban bazën e të dhënave të UEFA-Cup (tani Europa-League) dhe së ish Kupës Cupwinner. Për këtë DB unë jam ne mbledhjen e të dhënave personale për çdo lojtar dhe trajner, i cili eshte shfaqur ndonjëherë në këto turne (do të thotë: data e lindjes, kombësia, pozita dhe A-ndërkombëtarët).
Në rast me KF-Tirona kam një problem për të gjetur informata mbi dy nga lojtarët tuaj të mëparshëm, te cilet u shfaqen në Kupën UEFA-kualifikuese 2001/02. Unë mendoj se ata ishin të kontraktuar nga ish-presidenti juaj Eyptian Metwally El Sayed.
Këto janë:
Mohamed Mohamed Ahmed El Ghazllandhe
Mohamed Abdel Aziz Abdou Amru.
(Nuk e di nëse te dhenat janë 100% të sakta. Ata janë të bazuara në UEFA.com)
Mundet dikush ju lutem më ndihmoni me informacion mbi kombësinë e tyre, datat e tyre të lindjes dhe / ose nëse klubet e mundur shtesë ata kanë luajtur para / pas kohën e tyre në Tiranë. Unë mund të vështirë të gjeni ndonjë info mbi ta. Është me të vërtetë misterioze.
Faleminderit për ndonjë ndihmë.
Btw: Do të ishte fantastike nëse dikush mund të postoj një përmbledhje e shkurtër e kërkesës sime në gjuhën shqipe, në mënyrë që të gjithë mund ta kuptojnë atë. Ndoshta ka dikush që mund të ndihmojë.
PERKTHEU : ALBION PASHOLLARI